Villkor

Användarvillkoren tillämpas vid användning och bokning av Picnic Sweden´s tjänster. Du rekommenderas att läsa dessa villkor i sin helhet innan du bokar med oss. Eftersom dessa villkor kan uppdateras, rekommenderas du att kontrollera om det finns några uppdateringar i villkoren innan du genomför en ny bokning.

Covid-19: 

Picknick är den perfekta utomhusaktiviteten där man kan umgås med vänner och familj på ett tryggt och säkert sätt där social distansering inte är ett problem. Vi har handsprit utsatt vid varje picknick och spritar av alla ytor och föremål efter användning. 

Bokning:
Vi önskar att ni hör av er med minst 72 timmars varsel för bokningar så vi har tillräckligt med tid för att göra din picknick så minnesvärd som möjligt! Vi rekommenderar att du bokar 2-3 veckor i förväg men vi kan reservera upp till 3 månader i förväg. Bokningar med kort varsel accepteras beroende på tillgänglighet. Ring och fråga så hjälper vi dig! 

Avbokning: 
Vi förstår att saker kommer emellan ibland och vi erbjuder därför återbetalning om ni hör av er minst 72 timmar innan er picknick. Med kortare varsel än 72 timmar innan din picknick är det okej att boka om picknicken till ett framtida tillgängligt datum inom 3 månader efter din ursprungliga bokning. Förskottsbetalningen är ej återbetalningsbar. 

Pris och betalning: 
När kunden har fyllt i bokningsformuläret så skickar vi en bokningsbekräftelse och all nödvändig information beroende på antalet gäster och alternativa tillval. Efter att kunden har bekräftat offerten betalar kunden en förskottsbetalning på 500 kr av picknickens totala belopp senast två dagar innan utsatt datum för picknicken. Har kunden mat inkluderat i sitt paket så lägger vi på en summa på förskottsbetalningen. Sista fakturan skickas efter picknicken. Betalning sker via Swish.

Tid för picknick:
Vi räknar med ca. 3 timmar för varje picknick. Kunden kan förlänga tiden mot extra kostnad.

Väderförhållanden: 
Vi vet att vädret kan variera här i Sverige och därför är ombokning tillåtet under oförutsägbara väderförhållanden. Du kan boka om picknicken till ett framtida tillgängligt datum inom 3 månader efter din ursprungliga bokning. Vi ser helst att ombokningen sker minst 48 timmar innan din bokade picknick men vi på Picnic Sweden är flexibla och skulle du ha funderingar gällande avbokning pga väder närmare inpå er bokning så önskar vi att ni ringer till oss så diskuterar vi hur vi löser situationen på bästa sätt. 

Sena ankomster:
Vi väntar tills du kommer till din picknick, men sen ankomst kommer att minska din egen picknicktid.

Skadestånd:
Om några artiklar är skadade eller saknas kommer du att behöva stå för kostnaden för artikeln.

Fler personer än vad som angavs i formuläret:
Om du vill lägga till extra deltagare till din picknick, vänligen meddela oss i förväg. Vi tar betalt för alla extra personer.

Medtagen alkohol:
Enligt lag så är det ej tillåtet att förtära alkohol på offentlig plats i Alingsås kommun. Picnic Sweden ansvarar inte för konsekvenserna om kunden går emot lagen.

Transportkostnader:
Vi utgår från Alingsås och extra kostnader kan tillkomma beroende på hur långt vi behöver åka till din önskade plats.