Villkor – Cielo Designs

Användarvillkor gäller vid köp eller användning av webbplatsen Picnic Sweden. Du rekommenderas att läsa dessa villkor i sin helhet innan du gör en beställning. Eftersom dessa villkor kan uppdateras då och då rekommenderas det att du letar efter eventuella uppdateringar i villkoren innan du lägger en ny beställning.
Genom att godkänna villkoren godkänner du också sekretesspolicyn som du hittar här: Sekretesspolicy

Köp:
Köpare antas ge sanningsenlig information om deras ålder och minderåriga måste lämna in samtycke från en vårdnadshavare för att göra köpet. När ordern har lagts framgångsrikt skickas ett orderbekräftelsemail till din e -postadress. Det är viktigt att du anger rätt e -postadress när du gör din beställning. Det är också ditt ansvar att se till att leveransadressen är fullständig och korrekt.

Alla priser är inklusive moms. Om leveransadressen ligger utanför EU kan importtullar och skatter tillämpas beroende på lokal lagstiftning.

Om du inte får en orderbekräftelse via e -post inom 24 timmar, vänligen kontakta oss. Om en vara är slut, kommer du att underrättas via e -post om förväntad leveranstid. 

Ansvar:
Picnic Swedens ansvar för fel i samband med leverans är begränsat till befintliga försäljningsvillkor. Picnic Sweden bär inget direkt eller indirekt ansvar till exempel, men inte begränsat till, inkompatibilitet, leveransförseningar, driftstopp, dataförlust, eller annan ekonomisk skada.

Produkter:
Syftet med produktbilderna är spegla produkterna så mycket som möjligt. Även om vi strävar efter att säkerställa att allt innehåll på denna webbplats är korrekt, kan fel uppstå. Picnic Sweden kan inte garantera att alla produktbilder korrekt återger produkternas verkliga utseende. Produktbilderna kan skilja sig beroende på färginställningarna på din dator.

Betalningsmetoder:
Picnic Sweden använder Klarna. 

Rabattkoder:
Kampanjkoder måste användas i kassan för att vara giltiga. Försök att lägga till en rabattkod efter köp kommer inte att respekteras.

Garanti:
Kontakta Picnic Sweden, ange tillverkningsfel och bifoga ett foto tillsammans med ditt ordernummer så hjälper vi dig.

Returer:
Produkter med personligt tryck går ej att returnera. Skulle du ha problem med din vara, vänligen kontakta Picnic Sweden.

Returnerade produkter måste vara i samma skick och helt oanvända. Privatkonsumenter har rätt att returnera beställningen inom 30 dagar från det datum beställningen gjordes. Rätten gäller endast i det fall du meddelar Picnic Sweden inom denna period. Kontakta oss med din förfrågan och ordernummer.

Returfraktkostnad betalas av konsumenten. Du ansvarar för paketet tills det når oss. Återbetalning sker i enlighet med den betalningsmetod som används vid köp, Picnic Sweden förbehåller sig rätten att avvisa returer om villkoren inte uppfylls..

Senaste uppdatering: 2023.03.2

Rulla till toppen