Om Oss

En picknick vid havet, skogen eller i en park – vad föredrar du?


Tänk lyxig picknick där design möter den perfekta charkbrickan och du inte behöver lyfta ett finger – det är en picknick skapad av Picnic Sweden.

Vår ambition

Vår ambition är att skapa en unik picknickupplevelse för våra kunder där natur, gemenskap, god mat och glädje står i fokus. Vi bistår våra kunder med allt som behövs inför alla olika slags sammankomster där det enda våra kunder behöver göra är att njuta av sin picknick och lämna all planering till oss. Vi brinner för design, mat och fotografering och vill med våra erfarenheter dela med oss av en förtrollande och minnesvärd picknick – oavsett tillfälle!

Psst… spana in vårt bildgalleri!

Om oss

Tänk lyxig picknick där design möter den perfekta charkbrickan och du inte behöver lyfta ett finger – det är en picknick skapad av Picnic Sweden. Vi på Picnic Sweden planerar hela upplevelsen från början till slut och allt våra kunder behöver göra är att njuta av en oförglömlig upplevelse i den svenska naturen och lämna all planering till oss.

Alingsås och Bohuslän har obegränsat med vackra platser och tillsammans kommer vi överens om vilken plats som passar just din picknick bäst. Kanske föredrar du en picknick vid havet, i en park eller kanske i din egen trädgård? Vi rekommenderar några av våra favoritplatser men är flexibla och lyssnar på våra kunders önskemål.

Vi erbjuder flera olika baspaket och har ett stort utbud av tillval för att du ska få en picknick som är skräddarsydd för just ditt tillfälle! Varje picknick är utrustad med picknickbord, kuddar, filtar/mattor, dekorationer och våra kunder har även möjlighet att göra tillval gällande specialkost, mer mat, hängmattor, spel, mousserande cider och en fotograf till sin picknick om de skulle önska. Vi finns här för våra kunder och är öppna och flexibla för att kunna skapa en minnesvärd upplevelse oavsett tillfälle!

Vår bakgrund

Med en bakgrund inom foto, design och restaurang samt ett stort intresse för naturen, så valde vi på Picnic Sweden att ta tillvara på våra erfarenheter och skapa en unik upplevelse för andra att ta del av. Vi brinner för det vi gör och riktar oss till alla som söker den ultimata upplevelsen i naturen och med våra erfarenheter kombinerat med Alingsås och Bohusläns vackra plaster så kan vi garantera er en magisk och minnesvärd picknick!

Rulla till toppen